שלומית גיא, מנהלת יחידת הנוער.

מועדון הנוער פתוח במהלך שנת הלימודים מידי יום (למעט יום ג') החל מהשעה 16:00-20:00 וביום חמישי בין השעות 16:00-24:00 במתכונת 'לילה לבן'.
במקום תוכלו ליהנות מסדנאות העשרה, אירועים, מסיבות, הופעות, קורסים ועוד.
במהלך החופש הגדול עובר מועדון הנוער לפעילות במתכונת קיץ, המועדון פתוח בשעות הערב והלילה המאוחרות, פעמיים בשבוע מתקיימת שחיה לילית בקאנטרי  פרדסיה.

בתוכנית לשנה הקרובה במועדון

• השתתפות בטקסים יישוביים
  • קריוקי
  • סרט ופיצה
  • ערבי מולטימדיה
  • ימי כייף מחוץ ליישוב
  • שחייה לילית
  • מסיבות
  • סדנאות העצמה
  • סדנאות בישול
  • הרצאות
  • התנדבויות
  • הכנה לצה"ל
  • סטיילינג ועוד...

מועצת הנוער פרדסיה

גוף נבחר ומייצג את כלל בני הנוער ביישוב ואחראי על הנוער בכל התחומים. מועצת הנוער פועלת להפנמת ערכי הדמוקרטיה ועידוד בני הנוער למעורבות חברתית שותפות ואחריות בקהילה. מועצת הנוער מורכבת מנציגים בכל שכבות הגיל שבין ז'-י"ב, מתחומים שונים הפועלים ביישוב כגון: תנועות נוער, חוגים, ליגות וכו'. מועצת הנוער משמשת כפרלמנט שבאמצעותו מופקים אירועים למען בני הנוער עפ"י צורכיהם. המועצה מורכבת מוועדות הפועלות בתחומים שונים לשיפור איכות חייהם של בני הנוער  ביישוב מתוך מטרה לתרומה לקהילה.
בני הנוער מוזמנים להגיש את מועמדותם למועצת הנוער היישובית.

מועצת הנוער בפרדסיה מונהנים כ-15 בני נוער ובראשם עומד יושב ראש מועצת נוער. חברי המועצה נפגשים אחת לשבועיים בשעות אחה"צ בהנחיית מנהלת יחי' הנוער. בפגישה בונים תוכניות פעילות לשבוע הקרוב לנוער.

חברי מועצת הנוער מחולקים לועדות שונות כאשר בראש כל ועדה עומד יושב ראש האחראי לתפקודה הפעיל של הועדה.

האירועים השנתיים והשוטפים אותם מארגנת מועצת הנוער:

• מסיבות דיסקו
  • סרטים
  • משחקייה במועדון
  • ארוחות חגיגיות בחגי ישראל
  • טיולים וימי כיף
  • טרמפיאדה לחיילים
  • שבוע מודעות לסמים
  • חלוקת שי לקשיש
  • שבוע מודעות לזהירות בדרכים
  • הרצאות

אנא, עקבו אחר הפעילויות הרבות והמגוונות שלנו המתפרסמות ב"פייסבוק" של מועצת נוער פרדסיה ובאתר המועצה במבזקים ואירועי החודש. אתם ו/או ילדיכם מוזמנים בכל עת

מדצ"ים

הכשרת המד"צ מהווה נדבך חשוב ביותר בהכשרת בני הנוער כמנהיגים צעירים משום שבהדרכתם הם באים לידי ביטוי במגוון של כישורים ויכולות שכל חברה אנושית שואפת להם.
המד"צ מקבל על עצמו להדריך,להנהיג ולהוביל קבוצה חברתית של צעירים ממנו,
במסגרות הקהילתיות השונות.
קורס הכשרה השנתי מיועד לגילאי כיתות ט' ביישוב. בין התכנים הנלמדים: מיומנויות הדרכה, עמידה מול קבוצה, בניית מערכי הדרכה, מתודות, בניית וניהול דיון, ניהול זמן.
בתום ההכשרה מוענקת לחניכים תעודת הדרכה מוסמכת מטעם משרד החינוך.
תלמידי כיתות ט' מוזמנים להתנדב לקורס הכשרת מדריכי נוער צעירים.

הנוער העובד והלומד

הנה התנועה הגדולה והמגוונת בישראל.
לתנועה 650 סניפים בכל רחבי הארץ ומתחנכים בה למעלה מ80 אלף בני נוער יהודים,
ערבים ודרוזים מהעיר הקיבוץ והכפר.
חבריה מתחנכים לערכי הציונות, אחריות חברתית, שוויון וקבלת השונה.
התנועה פועלת בפרדסיה זה למעלה מ- 30 שנה והתחנכו בה מאות בוגרי הישוב.
השנה, חוגגת התנועה 90 שנות חינוך, הדרכה וחברות ומזמינה אתכם להיות חלק מהמשפחה.
בואו להיות חלק מקבוצה, לשחק, ליהנות ולשנות ביחד בכל יום שלישי ושישי.
כתובת: סמטת הדרור
שלישי  16:00-20:00
שישי  14:00-18:00
שעות הפעולות לפי השכבות יפורסמו בתחילת שנה.

הצופים

תנועת הצופים העבריים בישראל היא תנועת נוער ציונית שיעודה להקים ולפתח מסגרות חינוכיות-ערכיות, בהן יפעלו ילדים ובני נוער בכל רחבי הארץ, במגוון פעולות חברתיות וחווייתיות המהוות עבורם מקור לפיתוח אישי, בילוי והנאה.
ימי הפעילות – שלישי ושישי.
פעילות התנדבות (מחויבות אישית) לכיתות י', י"א למען צה"ל, משא"ז, קשישים, נוער ונזקקים. הפעילות מתקיימת ביישוב ומחוצה לו.
הפעילות מתקיימת ביישוב ומחוצה לו.
משפחת שבט לביא מזמינה את כול ילדי פרדסיה להצטרף למשפחה וביחד לחוות ולהתנסות בפעילויות ערכיות ומשמעותיות.

בני עקיבא

בואו והצטרפו לסניף בני עקיבא לפעילות חינוכית, תרבותית ואיכותית באווירה מסורתית. פרטים יפורסמו בהמשך.

המועצה רואה בנוער שלה את אחד הנושאים החשובים ביותר לטיפוח והשקעה.

במסגרת זו אנו מעסיקים מנהלת יח' הנוער שלומית גיא, ומדריך הנוער יהודה אורן, הנמצאים בקשר יומיומי עם נציגי נוער, מועצת הנוער ותנועות הנוער, ויוזמים פעילויות שונות.

לפני תחילת השנה אנו מכינים תוכנית עבודה שנתית המסכמת את סך הפעילות המתוכננת לשנה הקרובה.

אנו מקיימים לנוער שלנו הרצאות, מסיבות גיבוש, ערבים מיוחדים, אירועי מוסיקה, פעילויות התנדבותיות, פעילויות גדנ"ע, כמו כן תומכים בתנועות הנוער בכספים ובאמצעים ומקיימים פעילות שוטפת ורצופה בכל השנה במועדון הנוער ברחוב הרימון.

פעילויות הנוער

שעות פעילות מועדון הנוער: בימים א',ב',ד' בין השעות :16:00-20:00  וביום ה' בין השעות :16:00-24:00

יישוב פועלת תוכנית "מצילה" שמטרתה מניעת אלימות, שימוש באלכוהול וסמים בקרב בני הנוער והעלאת המודעות בקרב ההורים לנושאים הנ"ל.

רכזת מצילה: רלי ארין

תושבי פרדסיה המעוניינים לתרום ו/או להעלות רעיונות, מוזמנים ליצור קשר ישירות עם שלומית גיא, מנהלת יח' הנוער, בטלפון 052-3337863