טבת תש"פ
ינואר 2020

נהלי רישום למוסדות החינוך לשנה"ל תשפ"א (2020/21)

הורים ותושבים יקרים,

בשנת הלימודים הקרובה, שתיפתח בחודש ספטמבר 2020 מערכת החינוך בפרדסיה ממשיכה לגדול ולהתפתח.

משפחות חדשות רבות מתוכננות להתאכלס השנה ביישוב.

אנו נערכים מבעוד מועד על מנת לתת מענה הולם לכל הנרשמים ומצפים מכם להבנה ולשיתוף פעולה בתהליך.

להלן סדרי הרישום:

הרישום לגני הילדים לשנה"ל תשפ"א יחל ביום שני א' בשבט תש"פ  27 בינואר 2020 ויימשך עד יום ראשון כ"א בשבט תש"פ 16 בפברואר 2020.
למאחרים ברישום לא מובטח שיבוץ בגני הילדים בפרדסיה עקב מגבלת מקום.

לגני הילדים ניתן להירשם הן באמצעות אתר האינטרנט והן באגף החינוך במועצה. שימו לב, רישום במועצה מבטל כל רישום מנוגד באינטרנט.

1.   הרישום באגף החינוך במועצה יתבצע בימים ובשעות כדלקמן:

ב', ד, ה', בין השעות     08:00 - 14:00

א' ו ג', בין השעות        08:00 - 12:00, ובין השעות 16:00 – 18:30

2.   תושבים חדשים שכתובתם אינה בפרדסיה אינם יכולים להירשם באינטרנט.

3.   תלמידים הלומדים כיום בבתי הספר "תפוז" ו"רימון" אינם צריכים להירשם
      כל תלמיד אחר המעוניין להירשם לחינוך היסודי הממלכתי צריך להירשם באגף החינוך במועצה.
      לא ניתן להירשם לחינוך היסודי ממלכתי באינטרנט.

לתשומת לבכם, בשנת הלימודים הקרובה מתוכנן להיפתח גן ילדים חדש בישוב, "גן חמנית".
הורים הרושמים את ילדם לגני הילדים טרום-חובה וחובה/חטיבה צעירה מתבקשים לציין בזמן הרישום את זרם החינוך המועדף (ממלכתי או ממלכתי דתי). לא ניתן לציין עדיפות שיבוץ לגן. השיבוץ יתבצע בהתאם לשיקולים פדגוגיים.

לנרשמים חדשים במועצה, יש להביא תעודות זהות של שני ההורים בהן מצויין כי כתובת ההורים בפרדסיה.

תושבים חדשים יביאו אישור ביטול רישום מאגף החינוך ברשות אותה הם עוזבים.

נרשמים שטרם העתיקו את מקום מגוריהם, יציגו חוזה רכישה ויחתמו על התחייבות לשנות כתובתם (שני ההורים) בתעודות הזהות עד 30.6.2020.

גילאי הרישום עפ"י משרד החינוך:

גילאים

ילדים שנולדו מתאריך

עד תאריך

חובה

י' בטבת התשע"ה          01 בינואר 2015

י"א בשבט התשע"ה         31 בדצמבר 2015

טרום-חובה

כ"ב בטבת התשע"ו       01 בינואר 2016

כ"א  בשבט התשע"ו         31 בדצמבר 2016

טרום טרום-חובה

ג' בטבת התשע"ז           01 בינואר 2017

ד' בשבט התשע"ז              31 בדצמבר 2017

אנו מאחלים לכל תלמידינו שנת לימודים פורייה ומוצלחת.

לרישום באמצעות האינטרנט לחץ כאן.

להרשמה לצהרוני המועצה בשנה"ל תשפ"א לחץ כאן.

בברכה

גדעון אחרק