נפתחה תחנת טיפת חלב חדשה של שירותי בריאות כללית

התחנה ממוקמת ברחוב שבזי בצמוד למרפאה

בשבוע שעבר נפתחה תחנת טיפת חלב של כללית– מחוז שרון שומרון בפרדסיה – בלב הישוב ברחוב שבזי, בסמוך למרפאת כללית בישוב. התחנה נפתחה בעקבות מכרז שקיימה המועצה, לאחר שהתחנה הקודמת שהייתה באחריות משרד הבריאות נסגרה. את הנשירות פתחה הכללית לאחר שיפוץ מקיף של המקום  והתאמתו לצורכי התושבים והתינוקות באזור. האחיות המנוסות נטלי כהן ואורית לונגמן-שהינה תושבת פרדסיה פתחו את שערי טיפת חלב בהתרגשות רבה.

התחנה ערוכה לקבל את לקוחות כללית, תינוקות ופעוטות עד גיל 5 ונשים הרות לצורך מעקב הריון. במקביל, יחל ד"ר יפתח כץ גם הוא את עבודתו בתחנת טיפת חלב פרדסיה לצורך בדיקות התפתחות שגרתיות בתאום מול האחיות. התחנה החדשה נפתחה, בתקופה בה זוגות צעירים רבים עומדים בפני בנייה ואכלוס של השכונות החדשות בפרדסיה. לאחרונה החלו עבודות הפיתוח בשכונה החדשה בצפון פרדסיה בה  צפויות לקום  950 יחידות דיור, כאשר בשלב הראשון ייבנו 324 יחידות דיור אשר כבר שווקו. במקביל לשכונה החדשה בצפון פרדסיה הולכת ונשלמת הקמת שכונת "נופי השרון":  מאה יחידות דיור בשכונה זו כבר מאוכלסות וכ-50 נוספות נמצאות בהליכים לקבלת היתר בנייה. בסך הכל צפויות לקום בשכונת נופי השרון  280 יחידות דיור.

ראש המועצה טל גורקי:" פרדסיה שלנו צומחת ונמצאת בתנופה. אנו כמועצה- פועלים במרץ על מנת לפתח את מגוון השירותים,  בכדי שכל התושבים, ותיקים וחדשים כאחד,  יוסיפו ליהנות מאיכות חיים ברמה גבוהה בישוב המוביל בשרון".

ציפי שדה, מנהלת מחוז שרון שומרון של כללית: "אנו גאים בשירות של טיפת חלב כפי שנפתח לפני שבוע בפרדסיה. האחיות המנוסות שלנו יכולות כיום לתת שירות בטיפת חלב חדשה, איכותית ונעימה. אנו מקווים כי התינוקות, הפעוטות והנשים ההרות של הישוב ירגישו בשינוי לטובה ויהנו בבריאות מהשירות החדש."

טיפת חלב פרדסיה