טקס הנחת אבן פינה לאולם הספורט החדש

השבוע התקיים טקס הנחת אבן פינה לאולם הספורט החדש בפרדסיה. באירוע השתתפו ראש המועצה טל גורקי, רב המועצה מנשה טיירי, חברי מליאת המועצה, עובדי מועצה  ותושבים. האולם החדש יהיה מתקדם ומודרני ויישרת את כלל קהילת פרדסיה. באולם יהיה משטח כדורסל חדיש וכ-400 מושבים. בנוסף יוקמו בו סטודיו למחול וסטודיו לאמנות לחימה – בהם יתקיימו חוגים לילדי פרדסיה. עלות הקמת האולם כ-11 מיליון ₪. הוא יוקם בסמוך לשטח המיועד לבית ספר על יסודי שיוקם בישוב ולפארק המרכזי וישרת בבוקר את ביה"ס ואחה"צ את הקהילה.

הקמת האולם הינה נדבך נוסף בתנופה העצומה בישוב. עם תחילת שנה"ל נפתח בית הספר יסודי חדש ביישוב- רימון, עוד קודם לכן נפתח הפארק החדש הכולל מלבד מתקני משחקים וספורט גם במה  עליה מתקיימות הופעות. במקביל לכך מתקדמת הקמת השכונה החדשה בישוב בה יאוכלסו כ-300 יח"ד במהלך השנה הקרובה.

תמונה