מעשים טובים בפרדסיה

השנה התמקד יום המעשים הטובים בשני אירועים מרכזיים

גם השנה ציינו בפרדסיה את יום "המעשים הטובים". השנה התמקד יום זה  בשני אירועים מרכזיים: חברי מועצת הנוער, בשיתוף תנועות הנוער ובית הספר "תפוז", הכינו למעלה מ-100 חבילות שי לחיילי צה"ל, תושבי פרדסיה בני שנתון 1997. ב"יום המעשים הטובים"  עברו בני הנוער, יחד עם ראש המועצה טל גורקי, ​בין בתי החיילים והחיילות וחילקו את החבילות בצירוף מכתב. האירוע השני התקיים בשעות הבוקר ב"בית הקשיש" כאשר תזמורת כיתות ה' בניצוחה של אורית אורבך הנעימו את זמנם של הקשישים ולאחר מכן השתתפו התלמידים והקשישים בפעילויות  שונות. בהקשר זה יש לציין כי רוח ההתנדבות  שורה בפרדסיה לאורך כל השנה: בפרדסיה מאות מתנדבים בתחומי פעילות שונים אשר מהווים אבן יסוד ערכית בחיי היומיום בישוב. המתנדבים פעילים בתחומים רבים: נשים למען נשים, תרבות, ועדות המועצה, משמר אזרחי ובטחון, סע"ר ושעת חירום, ספרייה, מיזם פרדסיה נגלית לעין, מרכז יום לקשיש, רווחה, עמותות ספורט, תנועות הנוער, בחינוך הפורמאלי והבלתי פורמאלי, בבתי הכנסת ובפעילויות הנצחה. ראש המועצה טל גורקי: "אני מודה לכל מי שהיה שותף ב"יום המעשים הטובים", ובעיקר לתלמידים ובני הנוער שלנו שהוכיחו שוב שהם קורצו מחומר מיוחד, חומר של ערכים ונתינה. אני גאה על כך שבישוב שלנו מתקיימת פעילות התנדבותית ענפה לאורך כל השנה,  ש "יום המעשים הטובים"  מהווה  ביטוי נוסף של רוח זו ".

יום המעשים הטובים בפרדסיה