למען תושבים עם הצרכים המיוחדים

המועצה קיבלה תעודת הוקרה על פעילותה למען תושבי פרדסיה והאזור עם צרכים מיוחדים

ראש מועצת פרדסיה טל גורקי ותושבת הישוב רחלי בללי, קיבלו השבוע  תעודת הוקרה על פעילותה הענפה של המועצה עבור אוכלוסייה עם צרכים מיוחדים בישוב ובאזור. התעודה הוענקה על ידי מריל ברנט מייסדת עמותת "מיוחדים בשרון".

מועצת פרדסיה יוזמת פעילויות רבות לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים כולל מסיבת פורים אזורית, ולאחרונה אף החלה ביוזמת תושבת היישוב, רחלי בללי,  מסורת של קבלות שבת המיועדות לאוכלוסייה עם צרכים מיוחדים, הן לילדים והן למבוגרים. האירועים מותאמים  ומאפשרים השתתפות נגישה, נינוחה ומהנה ביותר. באירועים משתתפים חניכי תנועות הנוער מהיישוב ומתנדבות הועדה למעמד האישה. המשתתפים נהנים ממשחקי חברה,ריקודים ואפיית חלות, כאשר ההורים המלווים נהנים מפינת קפה ועוגה. ראש המועצה טל גורקי: "אני נרגש לקבל את תעודת ההוקרה. ההוקרה שייכת לכל הפעילים הרבים מהקהילה הנוטלים חלק בפעילות חשובה זו ובמיוחד – לרחלי בללי ולענבר – העובדת הסוציאלית שמלווה את כל הפעילות. קהילה נמדדת ביחס שלה לכל האוכלוסייה ואני גאה להיות ראש מועצה שמקיים פעילויות שכאלה.