כנס ראשון לבעלי עסקים מפרדסיה

השבוע נערך במועדון אפרסק בפרדסיה הכנס הראשון לבעלי עסקים מפרדסיה. בכנס השתתפו עשרות בעלי עסקים ומקצועות חופשים מהישוב. הכנס החל בעקבות יוזמה של תושב חדש בישוב שלומי ברקן  שיזם והקים לפני כשנה את קבוצת  ״עסקים בפרדסיה״ בוואטסאפ ובפייסבוק. כעת יזמו ברקן, אלה מסלר והזוג דינה ודורון ניר את הכנס כדי ליצור הדדיות, שיתוף וחיבור בין העסקים בפרדסיה. הכנס עצמו היה מאורגן ומקצועי מאוד וזכה לתשבוחות רבות מכל המשתתפים. הקייטרינג הנפלא והקינוחים המדהימים בניצוחה של מירב בר און זכה גם הוא לתשבוחות רבות.

כל משתתף קיבל בכניסה תג מדבקה עם שמו ותיאור עיסוקו יחד עם פולדר בו הופיע  דף קשר של כל המשתתפים בכנס. כלל המשתתפים הציגו את עצמם ואת העסק אותו מנהלים כאשר לכל אחד ואחת מהם הוכנה מצגת אשר פירטה את עיסוקם. במהלך הכנס שוחחו ביניהם בעלי העסקים ואף נוצרו מגמות לשיתופי פעולה ודרכים להעצמת העסקים. בקרוב צפוי כנס נוסף רחב יותר. ראש המועצה טל גורקי ציין:"המועצה מעודדת עסקים מקומיים, ככל הניתן, במסגרת החוק. בעידן המודרני, פיתוח עסקים קטנים הינו חלק מהותי מהיכולת של האזרחים להתפרנס ולפרנס את משפחתם ועל-כן, אנחנו מברכים על היוזמה".

כנס עסקים 3

כנס עסקים 2