פרדסיה מצדיעה למתגייסים

מסיבת מתגייסים מרגשת נערכה השבוע  בקאנטרי פרדסיה. המתגייסים והוריהם נהנו מאירוע מלהיב ומופק היטב. באירוע  הופיעה להקת "חיל חינוך ייצוגי" וכן התקיימה הופעה של אומן החושים עידן חכמון. על פי נתוני אגף כוח אדם בצה"ל- במדד המשקלל אחוזי גיוס, שירות קרבי ויציאה לקצונה, מדורגת פרדסיה במקום הרביעי בארץ – בקרב הבנים, בציון משוקלל של 78.2%. בשיעור המיצוי ללחימה פרדסיה מדורגת במקום השני בארץ, בשיעור של 71%. גם בקרב הנשים – פרדסיה נמצאת במקום השביעי המכובד. במהלך מסיבת המתגייסים קיבלו הנערים שי מהמועצה ומהמועצה הדתית. ראש המועצה טל גורקי, רב היישוב מנשה טיירי ונציגי ההורים ברכו את המתגייסים המיועדים. טל גורקי: "צאו לשלום ושובו בשלום, הערכים שקיבלתם, ראשית כל מהוריכם, ובהמשך במערכת החינוך הפורמאלית והבלתי פורמאלית בפרדסיה ילוו אתכם לאורך כל השירות. אוהבים אתכם ומחבקים אתכם".