החל טורניר הקטרגל לזכר עופר מוצרפי ז"ל

החל  טורניר הקטרגל המסורתי על שם עופר מוצרפי ז"ל. הטורניר הקהילתי מתקיים מזה עשרים ושבע שנים  ומתמודדות בו קבוצות חובבים – ילדים, בני נוער ובוגרים תושבי פרדסיה. עופר מוצרפי ז"ל היה בן פרדסיה, שחקן, רקדן ופעיל מאד בחיים התרבותיים ביישוב. עופר נהרג בתאונת דרכים. אחיו תמיר סיפר השבוע, "עופר שלנו היה יפה תואר ומראה. הוא אהב לתת מעצמו לאחרים, איש עם נתינה גדולה שתמיד חשב על האחר. הטורניר הזה נותן הכבוד  למשפחה וגורם לנו להרגיש  שעופר נמצא ומשחק למרות שהוא איננו". הטורניר יתקיים לכל אורך חודש יולי ומלבד הריגוש והאתגר שבטורניר הקטרגל המקומי, הוא יהווה מוקד נוסף  שמארגנת המועצה לפנאי ותעסוקה לילדים ובני נוער. על הפקת וארגון הטורניר אמונה רנה מידן שני, מנהלת מחלקת חוגים וספורט במועצה. המשחק הראשון שהתקיים השבוע במסגרת הטורניר היה משחק ראווה בין תושבי פרדסיה לנבחרת משטרת מרחב שרון. במשחק שפטו שופט ליגת העל- אסף קינן ומוטי פרין. תושבי פרדסיה נצחו במשחק. ראש המועצה טל גורקי ציין באירוע הפתיחה,"אנו בפרדסיה מאמינים בנפש בריאה בגוף בריא. עופר מוצרפי ז"ל ייצג אידיאל זה, ואנו ממשיכים במסורת להנציחו מידי שנה בשנה".

להלן לוח המשחקים ./uploads/n/1499322725.9117.pdf