המועצה יזמה פעילויות ערכיות וחווייתיות רבות לבני הנוער בחופשת הקיץ

החלו פעילויות הקיץ לבני הנוער בפרדסיה באירוע ספורטיבי שהתקיים בקאנטרי קלאב בישוב. האירוע, בו השתתפו בני נוער רבים, הינו יריית הפתיחה למגוון הרחב והעשיר של פעילויות ערכיות וחווייתיות שיזמה יחידת הנוער בישוב, הנותנות מענה איכותי ומעשיר לבני הנוער בלילות הקיץ.רוב האירועים והפעילויות מתקיימים במועדון הנוער ובקאנטרי המקומי, משעות הערב המוקדמות עד השעות הקטנות של הלילה. מנהלת יחידת הנוער שלומית גיא ציינה כי: "תקופת החופש הגדול מביאה עימה מצד אחד צדדים חיוביים של צמיחה התפתחות וגדילה ומצד שני חופש אל מחוץ לגבולות, בזבוז זמן ללא תכלית וכן סכנה לכניסה למצבי סיכון. מועצת פרדסיה שמה לה למטרה להקדיש את כל האמצעים שבידיה בכדי לספק לילדים ולבני הנוער זמן איכות איכות ערכי במסגרת יישובית קהילתית ולצמצם את גורמי הסיכון. בני נוער רבים מהיישוב נוטלים חלק בפעילויות הרבות המתפרשות על פני כל ימות השבוע, ומוצאים מענה הולם לימי החופש הגדול". בין הפעילויות המתוכננות לקיץ: ערבי  שחייה לילית בקאנטרי, ערבים לתוך הלילה במתכונת 'לילות לבנים' במועדון הנוער ובהם פעילויות כגון: הקרנות סרטים, קריוקי, סדנאות בישול, ערבי מולטימדיה ושולחנות משחק וסדנת אופנה, סטיילינג ואיפור. כמו כן יתקיימו פעילויות מחוץ לישוב לאתרי שעשועים וכן השתתפות בכנס מתגייסים ארצי. בנוסף יושם דגש על התנדבויות של בני הנוער ויתקיימו מעגלי שיח בנושאים כגון: פגיעה מינית. חשוב לציין כי מאות חניכי תנועות הנוער יצאו למפעלי הקיץ השונים. בפרדסיה  אף פועלים "קווי לילה" – אוטובוסים המסיעים בני נוער לאזור התעסוקה פולג בנתניה. ראש המועצה טל גורקי: "המועצה תכננה מבעוד מועד את מגוון הפעילויות העשיר לילדים ובני נוער בישוב במהלך חופשת הקיץ. יש לנו בני נוער ערכיים ומדהימים ואנו מחויבים לספק להם את התנאים הטובים ביותר להצלחה ולחוויית ילדות מאושרת לאורך כל השנה".

אבני נוער