בני הנוער בפרדסיה - אלופים בקראטה

בני הנוער בפרדסיה זכו בהישגים מרשימים בתחרות ארצית של קראטה ג'וג'ו ריאו, שהתקיימה בשבוע שעבר בנתניה.  הצעירים, אשר מתאמנים במסגרת מחלקת החוגים והספורט של המועצה בהדרכתו של סנסי יגאל הורביץ, זכו בהישגים מרשימים. בקרב בני הנוער -  זכה  שלו לוריא במדליית זהב, דניאל וקסר במדליית כסף, איתי שבת במדליית ארד. כמו כן, יונתן וורסר קיבל מדליית השתתפות בקטגוריה מתקדמת בקראטה. בקרב הצעירים יותר זכו: סקי זינגר במדליית כסף ורותם בר במדליית השתתפות. יש לציין כי השופטים התרשמו מאד מהקבוצה המגובשת והמאומנת שזכתה בהישגים. מאמן הקבוצה יגאל הורביץ: "אני גאה בחניכים שלי שעבדו קשה מאד. הם חבר'ה מדהימים ואני בטוח שיזכו בהישגים נוספים גם בעתיד". ראש המועצה טל גורקי: "אנו במועצה פועלים על פי האמרה נפש בריאה בגוף בריא, הישגי הילדים ובני הנוער שלנו מחממים את הלב, אנו גאים בהם על הישגים אלה".