חניכי הצופים גייסו כספים במבצע לשטיפת מכוניות תושבים

חברי השכבה הבוגרת של "שבט לביא" מתנועת הצופים בפרדסיה יזמו ביום שישי האחרון מבצע לשטיפת מכוניות בישוב – שיועד לגיוס כספים עבור שדרוג מחנה הקיץ שלהם הקרב ובא. המבצע התקיים ביום שישי ברחוב התהילה בישוב. החניכים, אשר פרסמו את דבר המבצע מראש, שטפו מכוניות של תושבים – תמורת תשלום, כאשר כל תושב שילם כאוות נפשו.  התרומות שנאספו יאפשרו הוספת פעילויות למחנה הקיץ המתקרב של החניכים. ראש המועצה טל גורקי אשר הגיע לשטוף את רכבו ציין,"החניכים והמדריכים ראויים להערכה על היוזמה ועל הביצוע. בני הנוער שלנו חרוצים, ערכיים ובעלי יוזמה".  בפרדסיה פועלות שלוש תנועות נוער: הצופים, הנוער העובד ובני עקיבא. גורקי פירט  כי המועצה רואה בתנועות הנוער גורם חינוכי וערכי מרכזי בפעילות בני הנוער. לאור כך המועצה הגדילה את ההשקעה בתנועות הנוער ביותר מ- 50%  ומספר החניכים בהן צמח והוא עומד על כ-400 חניכים המהווים חלק ניכר מהפוטנציאל בשכבות הגיל הללו. מלבד זאת הגדילה המועצה גם את השקעתה במחלקת הנוער והעצימה באופן ניכר את פעילות החינוך הבלתי פורמאלי בישוב.