הסתיים טורניר הכדורגל המסורתי ע"ש עופר מוצרפי ז"ל

טורניר  הכדורגל המסורתי על שם עופר מוצרפי ז"ל הסתיים השבוע. עופר מוצרפי ז"ל היה בן פרדסיה: שחקן , רקדן ופעיל מאד בחיים התרבותיים ביישוב. הוא נהרג בתאונת דרכים קטלנית. אחר מותו נוסד הטורניר לזכרו אשר מתקיים מידי שנה בחודשי הקיץ, מזה 26 שנה.  בטורניר מתמודדות קבוצות בני נוער – תושבי פרדסיה לאורך כל חודש יולי. בכך מהווה הטורניר אמצעי קהילתי - חברתי נוסף לבילוי ופנאי לבני הנוער בישוב, מעבר לפעילות הקהילתית הענפה שיוזמת המועצה עבורם.  הטורניר הסתיים בטקס מרשים, בהשתתפות בני משפחת מוצרפי. אחיו של עופר ז"ל, אורן הודה לנוכחים על השתתפותם בטורניר ולראש המועצה טל גורקי ומנהלת מחלקת החוגים והספורט רנה מידן-שני על ההפקה והמסורת שבאירוע.  ראש המועצה טל גורקי, יחד עם בני המשפחה, ראש המועצה הקודם יצחק ימיני ויו"ר ועדת הספורט וסגן ראש המועצה ויקטור כהן,  העניקו  גביעים לזוכים, לשחקנים ההוגנים ולשחקנים המצטיינים.  גורקי: "הטורניר לזכר עופר ז"ל מייצג שני ערכים חשובים במועצה, הראשון והמרכזי שבהם הוא רוח הקהילה, הנתינה, ההתנדבות והתמיכה, הייחודית לפרדסיה שלנו, הערך השני הוא נפש בריאה בגוף בריא אותו מיישמת המועצה במסגרות החינוך הפורמאלי והבלתי פורמאלי מגיל הגן ועד לגיל הזהב".

טורניר