אירוע מרשים נערך עבור נשות גיל הזהב בפרדסיה

השבוע  התקיים ערב הצדעה מרשים ומרגש לבנות גיל הזהב מפרדסיה אשר נהנו מאירוע חוויתי שכולו על טהרת ההנאה והפינוקים, כראוי לנשים המרשימות הללו. הערב נפתח בנגינה של תלמידי ביה"ס "תפוז" אשר ריגשו את הנוכחים. בהמשך התנסו הנשים בשיעור ואף נהנו מטיפולי פנים, תסרוקות ועוד. הנוכחות הפליאו בשירה ופרצו בריקודים סוערים. האירוע נערך ביוזמת הוועדה לקידום מעמד האישה בראשות סגנית ומ"מ ראש המועצה גילת ברכר והמתנדבות היקרות של הוועדה, המחלקה לשירותים חברתיים בהנהלת רונית אייזנשטדט ומרכז היום לקשיש בהנהלת סוניה יהודה. בהקשר זה יש לציין כי מועצת פרדסיה משקיעה רבות בפעילויות תרבות וקהילה ובכלל זה בפעילויות לבני גיל הזהב. במסגרת זו  הורחבה לאחרונה הפעילות בבית הקשיש, נפתחה מחלקה לתשושי נפש וכן התווספו פעילויות כגון: שילוב אומנויות, ציור, ריפוי בעיסוק, גינון, יוגה,חוג נגינה אוריינטלי וכן אירועים לבני גיל הזהב. ראש המועצה טל גורקי, אשר נכח באירוע המרשים ציין: "מחובתנו לדאוג לבנות ובני גיל הזהב, אשר תרמו רבות לישוב. זו מחויבותנו  כמועצה ואנו משקיעים בכך רבות הן ברמת הדאגה לרווחתם והפעילות היומיומית והן ברמת אירועים כדוגמת האירוע שערכנו עבור הנשים המרשימות הללו".

נשות פרדסיה2

נשות פרדסיה1