אות יוקרתי: המועצה זכתה ב-100 כוכבי יופי בתחרות "קריה יפה" בישראל יפה

המועצה זכתה באות היוקרתי - 100 כוכבי יופי, לאחר שזכתה בציון הגבוה ביותר: חמישה כוכבי יופי במשך עשרים שנה ברציפות - בתחרות קריה יפה בישראל שמארגנת המועצה לישראל יפה. מטרת תחרות קריה יפה היא לקדם את המודעות לחזות איכות הסביבה וטיפוח הנוי ברשויות מקומיות. הקריטריונים לחמישה כוכבי יופי כוללים: טיפוח חזות הישוב, שמירה על איכות הסביבה, טיפוח ריאות ירוקות, שימור ערכי טבע ונוף, מניעת מפגעים סביבתיים והשגת תהליך שיפור מתמיד באיכות חיי התושבים. האות ניתן לראש מועצת פרדסיה טל גורקי, אשר הזמין גם את ראש המועצה הקודם יצחק ימיני, בבית המועצה לישראל יפה בתל אביב. הפרס הוענק על ידי סגן שר הפנים משולם נהרי, מנכ"ל משרד הפנים מרדכי כהן, יו"ר המועצה ישראל יפה אברהם כץ עוז, ויו"ר מרכז המועצות האזוריות עמיר ריטוב. אות 100 כוכבי היופי  מצטרף לאותות רבים בהם זוכה מועצת פרדסיה, בהם: אות הניהול תקין מטעם משרד הפנים, בו זוכה המועצה שנים רבות. גורקי ציין לאחר קבלת אות 100 כוכבי היופי: "אני מודה לעובדי המועצה על עבודתם המסורה והמקצועית לאורך השנים. אנו נמשיך  לקדם את איכות הסביבה ובכלל זה שמירה וטיפוח הריאות הירוקות, וזאת במקביל להקמת השכונות החדשות ופיתוח פרדסיה שלנו".