הסתיים פרויקט להחלפת הדשא במגרש הכדורגל לדשא סינטטי

מועצת פרדסיה סיימה השבוע פרויקט מקיף להחלפת הדשא במגרש הכדורגל בישוב לדשא סינטטי.

הדשא החדש מאפשר חסכון משמעותי מאד במים ובעלויות הגינון והתחזוקה בסדר גודל של כ-150 אלף ש"ח בשנה. כמו כן לדשא הסינטטי משטח אחיד עליו ניתן לשחק לאורך כל השנה ללא צורך בשזרוע.

הדשא בפרדסיה ירוק יותר (צילום: שרון קויפמן)

עלות הפרויקט להחלפת הדשא הינו כ-2.3 מיליון ₪ , כאשר רוב הסכום מומן באמצעות סיוע מהממשלה ומהמועצה להימורים בספורט. הפרויקט בוצע  בתאום ובשיח עם הנהלת מועדון הכדורגל הפועל פרדסיה, אותו משמש המגרש. למועדון קבוצת בוגרים בליגה ב' וקבוצות ילדים ונוער בהן  פעילים כ-200 ילדים ובני נוער, מרביתם תושבי פרדסיה. פרויקט זה מצטרף לפרויקטים רבים שבצעה המועצה לשדרוג התשתיות בישוב, בהם:  הקמת ארבעה גני ילדים, הקמת סניף דואר חדש ומרווח, שדרוג גני שעשועים רבים, סלילת שבילים חדשים ובכלל זה שביל אופניים, שיפוץ מסיבי של מבנה מעונות היום ויציאה לעבודות  להקמת פארק מרכזי בישוב בגודל 23 דונם. ראש המועצה טל גורקי:" תושבי פרדסיה הנפלאים ראויים לאיכות חיים גבוהה. אנו משקיעים אמצעים ותקציבים רבים על מנת שפרדסיה יהיה הישוב המוביל בשרון".