מובילים באחוזי הגיוס לצה"ל

נתון מרשים: בני הנוער בפרדסיה נמצאים במקום הרביעי בארץ מבין המועצות המקומיות באחוזי הגיוס לצה"ל : % 96.9 מקרב הבנים  ו- % 95.4 מקרב הבנות. בנוסף % 5.9 אחוזים מקרב הבנים ו- % 5.8 אחוזים מקרב הבנות יוצאים לקצונה. כך עולה מנתוני אגף כוח אדם בצה"ל שהתפרסמו הבוקר (שלישי). הדירוג כולל את אחוז המתגייסים ברשות המקומית בשנת 2014, ובכלל זה את אחוז היוצאים לקצונה ואחוז המתגייסים לתפקידי לחימה. הנתונים מחולקים על פי מגדר. בני הנוער מפרדסיה נמצאים כאמור במקום גבוה מאד בתרומה לצה"ל. נתון מרשים זה מצטרף להישגים הגבוהים  במבחני הבגרות והמיצ"ב . ראש המועצה טל גורקי: "בני הנוער שלנו הם מקור לגאווה גדולה. אני מודה להם ולהוריהם  על התרומה הגדולה למדינה. הצוותים החינוכיים שלנו הם מסורים ומקצועיים וגם להם מגיע תודה גדולה.  אנו דוגלים בחינוך לערכים ולהישגים ושמחים על כך שההשקעה הרבה של המועצה נושאת פירות".

נתוני גיוס נשים פרדסיה

נתוני גיוס גברים פרדסיה