מועצת פרדסיה אישרה הקמת מרכז טיפולי רב תכליתי למען תושבי פרדסיה

מרכז טיפולי רב תכליתי  בו יתקיימו טיפולים מגוונים לאוכלוסיות השונות יוקם בפרדסיה. לפני מספר חודשים ולאחר סקירת צרכי הרווחה של תושבי פרדסיה,  פנתה מנהלת המחלקה לשירותים חברתיים במועצת פרדסיה רונית איזנשטדט לראש המועצה טל גורקי בבקשה לסייע בבחירת מקום בו יהיה ניתן לקיים פעילות משולבת עבור תושבי היישוב, בתחומי הרווחה השונים. גורקי נרתם לרעיון ואיתר מקום -  גן אורנים הישן שכיום אינו מאוכלס,  אשר יוכל לשמש למטרה זו לאחר שיעבור שיפוצים והתאמה לצרכים השונים.

לאחר השיפוץ - שביצועו אושר השבוע במליאת המועצה יוקם במקום חדר מפגש מרכזי שיאפשר קיום מפגשים וסדנאות למשפחות, ותיקי הישוב, לקשישים, לבעלי צרכים מיוחדים ומשפחותיהם מהישוב, צעירים במרחב תעסוקה ועוד. בנוסף, יוקצו בתוך המרחב שלושה חדרי טיפול שמטרתם לאפשר טיפולים  פסיכותרפיים פרטניים, משפחתיים, זוגיים  ועוד אשר יינתנו ע"י מטפלים מקצועיים מהתחום במחירים מופחתים. ראש המועצה טל גורקי: " הקמת מרכז זה מצטרפת  לעשייה מגוונת ורבה של המחלקה לשירותים חברתיים של המועצה ".