פרדסיה בתנופה: החלה הקמת גן ילדים נוסף

מועצת פרדסיה החלה השבוע בהקמת גן ילדים חדש - ברחוב החרצית. בסמוך לו  ייסלל חניון ציבורי אשר ניתן יהיה לחנות בו באופן חופשי, לרווחת התושבים. עלות הקמת הגן כ- 1.4 מיליון ₪. הגן החדש יבנה על פי סטנדרטים מודרניים ויכלול  גם חצר משחקים רחבה, חללים למשחק ויצירה וציוד ברמה גבוהה. זהו גן הילדים החמישי שמקימה המועצה בשנתיים האחרונות וזאת לאור הצמיחה והתנופה בישוב שעיקר ביטויה בהקמת השכונות החדשות ובשדרוג והרחבת התשתיות בישוב הקיים. במקביל לכך החלה השבוע הקמת סוללה גבוהה וטיילת בסמוך לשכונת נופי השרון, הטיילת תהווה מסלול נוסף של הליכה ורכיבה על אופניים בפרדסיה. הסוללה נועדה ליצור הפרדה אקוסטית ונופית בין השכונה לכביש ארבע.  ראש המועצה טל גורקי:" פרדסיה שלנו נמצאת בתנופה. אנו משקיעים משאבים רבים בהקמת השכונות החדשות ובשדרוג התשתיות בישוב הקיים למען כל תושבי פרדסיה ותיקים וחדשים כאחד ".