מועצת פרדסיה מקימה ומשפצת מוסדות וחינוך

מועצת פרדסיה מבצעת עבודות להקמה ושיפוץ מוסדות חינוך וספורט בהיקף נרחב על מנת שתלמידי  פרדסיה ילמדו בתנאים טובים ביותר גם בשנת הלימודים הקרובה ובשנים הבאות. פרויקט הדגל בתחום בינוי מוסדות חינוך הוא  בית ספר היסודי החדש אשר היסודות שלו נבנו לאחרונה. מבנה בית הספר מתוכנן בסגנון כפרי בן קומה אחת ויכיל 21 כיתות.  בבית הספר תהיה חצר מרכזית ויוקמו בו גם:  אולם התעמלות, חדרים ללימוד דיפרנציאלי ומרחבי למידה. עלות הקמת בית הספר הינה כ-23 מיליון ₪ . הלימודים בבית הספר החדש יחלו בספטמבר 2019. בנוסף הולכת ונשלמת הקמת  גן ילדים חדש ברחוב החרצית בעלות של כ- 1.4 מיליון ₪. הגן נבנה על פי סטנדרטים מודרניים וכולל  חצר משחקים רחבה, חללים למשחק ויצירה וציוד ברמה גבוהה. זהו גן הילדים החמישי שמקימה המועצה בשנתיים האחרונות.  בנוסף לכל זאת מבצעת המועצה שיפוצי קיץ בהיקף של כ-600 אלף ₪ בגני הילדים ובבית הספר תפוז. בגני  הילדים מבוצעות  עבודות לשיפוץ וצביעת חללים, החלפת חול בגינות המשחק, בדיקה מקיפה של מתקני משחקים ועוד. בבית הספר תפוז מתקיימות בימים אלה עבודות רבות ובכללן התקנת מרחבי למידה חדשים מחוץ לכיתות, שפוץ תאי השירותים בחטיבה הצעירה.

הקמה יסודי פרדסיה

בתמונה: העבודות להקמת בית הספר היסודי החדש בפרדסיה