הורים יקרים,

המועצה תפעיל מסגרת "ניצנים" בחופשת פסח 2019, לילדי הגנים, חטיבה צעירה ועד לכיתה ג'.

פעילות זאת הינה בחסות משרד החינוך במחיר נמוך ומסובסד!

במסגרת התוכנית, משרד החינוך הגדיר מבנה של סל שירותים ותכנים מחייב לפעילות בזמן החופשה.

המסגרת תפעל במשך חמישה ימים, ללא יום שישי, החל מיום חמישי, 11.4.19 ועד ליום רביעי - 17.4.19.

שעות פעילות ומחיר

המסגרת

שעות הפעילויות

מחיר מסובסד (₪)

1.

גני הילדים

170

2.

החטיבה הצעירה עד כיתה ג'

150

המועצה תעשה מאמץ לתגבר את הפעילות עם תכניות העשרה איכותיות והולמות להנאת התלמידים.

לא יינתנו ארוחות עשר וההורים מתבקשים לצייד את הילדים בכריכים.

הרשמה

ההרשמה תתקיים באמצעות טופס מקוון שלהלן או במחלקת הגביה, החל מיום 1.3.19 ותתאפשר עד ליום 26.3.19.

לתשומת לבכם, ייתכן ולא ניתן יהיה לפתוח את כל המסגרות,

וכמו כן קיימת אפשרות לאיחוד קבוצות בהתאם למספר הנרשמים בכל מסגרת.

בדבר פרטים נוספים ניתן לפנות לנאוה און – רכזת המסגרת 052-2589881

אנו מאחלים לכל התלמידים וההורים חופשת פסח מהנה!

בברכה

גדעון אחרק