מועצה מקומית פרדסיה

מנהל אגף תפעול

משרה מלאה

תיאור עיקרי התפקיד:

• אחריות על המערך התפעולי הכולל בתחום השיפוט של המועצה, לרבות:  תחזוקת מבנים ותשתיות, תברואה, ניקיון, גינון, מתקני משחקים, פיקוח ואכיפה, רישוי עסקים, וטרינריה, תפעול לוגיסטי של אירועים, שיפור פני היישוב.
  • אחריות על פרויקטים בנושאי בטיחות ואיכות הסביבה.
  • אחריות להכנת מכרזים ופיקוח על תהליכי התקשרות עם ספקים וקבלנים בתחומי אחריות האגף.
  • אחריות למערך הלוגיסטי ולמערך הרכש של המועצה.
  • ניהול כולל של צוות עובדים.

דרישות תפקיד ותנאי סף:

• תואר אקדמי מוכר באחד מן המקצועות הבאים: הנדסה, מנהל ציבורי, מנהל עסקים, כלכלה.
  • ניסיון מצטבר של 5 שנים לפחות בתפקיד ניהולי בכיר במגזר הציבורי (בשרות המדינה לרבות חברות ממשלתיות, בכוחות הביטחון או בשלטון המקומי), בעשר השנים האחרונות.
  • ניסיון מצטבר של 5 שנים לפחות בניהול צוות עובדים המונה 10 אנשים, בעשר השנים האחרונות.
  • ניסיון צבאי פיקודי – יתרון.
  • נכונות לעבודה בימים ובשעות לא שגרתיות.
  • מגורים באזור השרון – חובה.

כישורים נדרשים:

• יחסי אנוש טובים, אמינות, עצמאות,