סיור פדגוגי של מנהלת מחוז מרכז של משרד החינוך

ב-31 באוקטובר 2021 התקיים בפרדסיה סיור פדגוגי של מנהלת מחוז מרכז של משרד החינוך, ורדה אופיר, בשני בתי הספר - תפוז ורימון.

בסיור השתתפו ראש המועצה טל גורקי, מנהלת אגף החינוך החדשה של המועצה זיוה מנוחין (תחל את תפקידה בסוף נובמבר), חבר המועצה ויו"ר ועדת החינוך הדר מושקט, מנהלת בית ספר רימון טלי מרמור וצוות ההנהלה, מנהלת בית ספר תפוז לילך חגי וצוות ההנהלה, יו"ר הנהגת הורים של בית ספר רימון נירית גרין ויו"ר הנהגת הורים של בית ספר תפוז שי טביביאן. יחד עם מנהלת המחוז נכחו בביקור גם מפקחת המחוז גלית חרובי, מפקחת בתי הספר צלילה גולן והמפקחת על הייעוץ ורד גבאי.

מטרת הביקור היתה היכרות מעמיקה עם הנעשה בבתי הספר בפרדסיה בהיבטים פדגוגיים, רגשיים ובלמידה במציאות משתנה. בכל בית ספר שמעו הנוכחים על תכנית הלמידה ומשנת החינוך וניתנו דגשים בנוגע לאתגרים ולחוזקות של כל אחד מבתי הספר. במהלך הסיור הם נכנסו לכיתות, ביקרו במרחבי הלמידה, שוחחו עם תלמידים ומורים והצטרפו לאחד השיעורים.

ורדה אופיר, מנהלת מחוז מרכז במשרד החינוך: "בבתי הספר בפרדסיה בולטת ההתאמה וההרמוניה בין בתי הספר והקהילה. אני גאה במנהלות בתי הספר, הגברת טלי מרמור והגברת לילך חגי, מנהלות עם דרך ברורה אשר מתאימה כל אחת לבית הספר אותו היא מובילה".

ביקור בבית ספר תפוז

ביקור בבית ספר רימון